Over Ons
Mobiele telefonie, vaste telefonie en ICT oplossingen

TeleCommunicatie Experts optimaliseert bedrijfscommunicatie door het beheersbaar, inzichtelijk en kosten effectiever te maken.

Telefonie en ICT
is erg belangrijk voor uw organisatie. TeleCommunicatie Experts is een partner waar u op kunt bouwen en deze zaken aan over kunt laten zodat u zich bezig kunt houden met waar u goed in bent. Bij TeleCommunicatie Experts staat uw bedrijf centraal, het gaat om de optimalisatie van het bedrijfsproces. Wij luisteren daarom eerst naar uw behoeften en wensen, stellen vragen en bieden vervolgens een onafhankelijke en vrijblijvende oplossing voor levering, installatie en reparatie van uw telecommunicatie en ICT processen.

Bij TeleCommunicatie Experts staat uw bedrijf centraal, het gaat om de optimalisatie van het bedrijfsproces. Wij luisteren daarom eerst naar uw behoeften en wensen, stellen vragen en bieden vervolgens een onafhankelijke en vrijblijvende oplossing voor levering, installatie en reparatie van uw telecommunicatie en ICT processen.
Installatie en reparatie wordt altijd gedaan door gecertificeerde collega's bij TeleCommunicatie Experts. Telecom en ICT is immers waar wij goed in zijn.

Voor organisaties is het van belang om adequaat te worden bediend door een toegankelijke en slagvaardige partner zoals TeleCommunicatie Experts. TeleCommunicatie Experts biedt alles met betrekking tot automatisering van telecommunicatie en ICT oplossingen.

TeleCommunicatie Experts biedt oplossingen van werkplek tot server, glasvezelverbindingen en vaste en mobiele telefonieopplosingen.